Termeni și condiții


         Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții înainte de a utiliza site-ul renatohouse.ro. Prin utilizarea site-ului renatohouse.ro, vă exprimați acordul dvs. cu termenii și condițiile de mai jos. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții din când în când fără preaviz și la discreția noastră. Este responsabilitatea dumneavoastră să vizitați periodic această pagină pentru actualizări ale acestor Termeni și Condiții, care intră în vigoare odată postate. Utilizarea în continuare a site-ului va fi considerată acceptarea acestor Termeni și Condiții, inclusiv Acordul de confidențialitate.


1.Contul dumneavoastră

Dacă utilizați site-ul, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei dvs. și pentru restricționarea accesului la computer pentru a preveni accesul neautorizat la contul dumneavoastră. Sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc în contul sau cu parola dumneavoastră. Vă recomandăm să luați toate măsurile necesare pentru a vă asigura că parola este confidențialitată și ar trebui să ne informați imediat dacă aveți motive să credeți că parola a fost folosită într-un mod neautorizat. Asigurați-vă că detaliile pe care ni le oferiți sunt corecte și complete și informați-ne imediat cu privire la orice modificare a informațiilor pe care le-ați furnizat la înregistrare. cerestaurant.ro își rezervă dreptul de a refuza accesul la site, de a rezilia conturi, șterge sau edita conținut.

2.Confidențialitate

Vă rugăm să citiți Acordul de Confidențialitate care reglementează vizita dumneavoastra la renatohouse.ro, pentru a înțelege practicile noastre.


3. Accesul pe www.renatohouse.ro

Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că disponibilitatea site-ului va fi neîntreruptă și lipsită de erori. Cu toate acestea, din cauza naturii internetului, acest lucru nu poate fi garantat. De asemenea, accesul la site-ul poate fi, ocazional, suspendat sau restricționat, pentru a permite reparații, întreținere sau introducerea de noi facilități sau servicii. Vom încerca să limitem frecvența și durata unei astfel de suspendări.

4. Licența pentru accesul pe www.renatohouse.ro

renatohouse.ro vă acordă o licență limitată de a accesa și de a face uz personal de acest site, dar nu pentru a descărca sau modifica orice parte a acestuia fară acordul scris al renatohouse.ro. Această licență nu include utilizarea în scopuri comerciale a acestui site web sau a conținutul său; orice colectare și utilizare a listelor de produse / servicii, descrieri sau prețuri, orice descărcare sau copiere a informațiilor de cont în beneficiul unui alt comerciant sau orice colectare a datelor. Acest site sau orice porțiune a acestui site nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută sau exploatată pentru orice scop comercial fără consimțământul nostru expres scris. Nu aveți dreptul să utilizați marca, logo-ul sau alte informații de proprietate renatohouse.ro și filialele sale, fără acordul expres scris. Orice utilizare neautorizată încetează permisiunea sau licența acordată de renatohouse.ro. Vi se acordă un drept limitat, revocabil, și non-exclusiv de a crea un hyperlink către pagina de întâmpinare a renatohouse.ro atâta timp cât link-ul nu denigrează renatohouse.ro.